Lena Orring Tyg & trä

Jag som driver DesignLokstallet heter Lena Orring och har en egen firma som heter Lena Orring Tyg & Trä.

Jag har en bakgrund som skeppstimmerman och arbetade med bygget av briggen Tre Kronor af Stockholm. Ett otroligt vackert fartyg som seglar runt Sveriges kuster men även utomlands. Den har hemmahamn på Kastellholmen i Stockholm. Jag började när akterskeppet höll på att förtimras, och var kvar tills fartyget seglade ut på sin första seglats. Först gick jag som lärling via Hantverksföreningen och sedan arbetade jag som anställd.

Jag arbetar sen 2010 som möbeltapetserare, kapellmakare och med grövre sömnad. Sen 2011 har jag min verkstad i Lokstallet i Gnesta, där jag också är en av delägarna i fastigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *